Referenties

Hout is een prachtige grondstof en dat vinden wij niet alleen.
De toepasbaarheid, flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden bewijzen zichzelf. Een greep uit projecten met onze houten kozijnen.
Horecapaviljoen Zijdebalen Utrecht

Horecapaviljoen Zijdebalen Utrecht

In Utrecht staat dit prachtige paviljoen. De kozijnen zijn gemaakt van Accoya® en behandeld met een transparante afwerking.

Wij hebben dit project gemaakt in opdracht van Van Wijnen Stolwijk.

Breakers Beach House

Breakers Beach House     Noordwijk

Het in de duinen genestelde gebouw met uitzicht op de Noordzee is ontworpen met het oog op het milieu. Er moesten wel materialen gebruikt worden die zonder veel onderhoud tegen de elementen bestand zijn.

Er is daarom Accoya® gebruikt voor de kozijnen, deuren en gevelbekleding.

Villa Rijsenhout

Villa Rijsenhout

Nieuwbouw luxe villa. Mede door de toepassing van hout in de kozijnen, ramen, deuren, serres en veranda kon dit vrije ontwerp met deze luxe uitstraling gerealiseerd worden. 
Oranje Nassauschool Badhoevedorp

Oranje Nassauschool Badhoevedorp

Dit gebouw voor basisonderwijs heeft dankzij de vele houten raamkozijnen een open karakter. Uiteraard voldoet dit gebouw aan de strenge eisen die een onderwijsinstelling verlangt. Bovendien dragen de vele houten kozijnen bij aan het duurzame karakter van deze school.

Een mooie boodschap die past op een plek waar toekomst geschreven wordt.

Restaurant Copper Noordwijk

Restaurant Copper Noordwijk

Copper is schitterend gelegen aan de Noordwijkse kust. De indrukwekkende aanblik en het hippe interieur zorgen voor een unieke ervaring en een warme ambiance.

Hout is sfeerbepalend en heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd.

Houten kozijnen, ramen en deuren

Heeft u een eigen ontwerp? Of bent u geïnspireerd geraakt? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden van houten kozijnen, ramen en deuren. Neem contact op of bel 0252 372570.


› Vraag een vrijblijvende offerte aan