Partners & Keurmerken

KOMO keurmerk

Van Leeuwen kozijnen is in het bezit van een KOMO®-keurmerk voor houten gevelelementen. KOMO® is een kwaliteitsmerk voor de bouw. De basis voor KOMO® certificering wordt altijd gevormd door een Nationale Beoordelingsrichtlijn (BRL). SKH (Stichting Keuringsbureau Hout) geeft KOMO®-kwaliteitsverklaringen uit aan producenten c.q. leveranciers van hout, houtproducten, houtconstructies, overige producten en diensten. SKH heeft met de Stichting Bouwkwaliteit een licentieovereenkomst voor het gebruik van het KOMO®-keurmerk. Een producent c.q. leverancier krijgt een KOMO®-kwaliteitsverklaring als het product op dienst dat zij levert voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld in de zogenaamde nationale beoordelingsrichtlijn. een beoordelingsrichtlijn vermeldt ondermeer eisen waaraan een product of dienst moet voldoen.
www.komo.nl

 

HOUT 100%

Van Leeuwen kozijnen is aangesloten bij HOUT100%. Leden van HOUT100% voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en -checks. Wij gaan voor 100% perfectie, 100% betrouwbaarheid, 100% zekerheid. Wie houtwerk nodig heeft, kiest voor producten van HOUT100%. HOUT100% leden staan samen sterk. HOUT100% is hét kenmerk van perfect houtwerk.
www.hout100procent.nl

 

FSC®-gecertificeerd

Van Leeuwen kozijnen is FSC®-gecertificeerd. FSC® (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC® stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSC® Nederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC®-hout en -papier in Nederland.
www.fsc.nl

 

NBvT-lid

Van Leeuwen kozijnen is lid van de NBvT. De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 timmerfabrikanten. De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.  Van Leeuwen kozijnen is actief in diverse commissies en besturen binnen de NBvT.
www.nbvt.nl

 

TimmerSelekt Groep

De TimmerSelekt groep is een groep van tien timmerfabrieken en een deurenfabriek verspreid over heel Nederland.  De individuele bedrijven fabriceren kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen voor grote en kleine projecten, voor renovatie en nieuwbouw en leveren zowel aan zakelijke opdrachtgevers als particulieren. Door intensieve samenwerking verbeteren deze bedrijven hun producten continu. De TimmerSelekt Groep loopt hierdoor voorop als het gaat om technologische vooruitgang en innovatie. Eén van die innovaties is het SelektMOVAIR+kozijn
www.timmerselektgroep.nl

 


Houten kozijnen, ramen en deuren

Zoekt u een specialist op het gebied van houten kozijnen, ramen en deuren? 

Neem dan contact met ons op of bel 0252 372570.


› Vraag een vrijblijvende offerte aan