Over ons

Van Leeuwen kozijnen

Ons familiebedrijf heeft sinds 1960 een vaste klantenkring opgebouwd. ZZP tot MKB voelt zich welkom voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in woningbouw en utiliteitsbouw. Van standaard tot aparte projecten, als het houten kozijnen, ramen of deuren betreft kunnen wij het maken. Als derde generatie blijven wij investeren in mensen en innoveren in werkwijze.

Maak kennis met het team van Van Leeuwen kozijnen.

 

Thomas van Leeuwen

Thomas van Leeuwen weet alles van de techniek rondom de kozijnen. Hij heeft een opleiding tot werkvoorbereider gevolgd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Op dit moment is hij bezig met de Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout, zodat de toekomst van ons bedrijf ook op deze manier is veiliggesteld. In zijn vrije tijd is hij op de tennisbaan te vinden.

 

Eline van Leeuwen

Eline gaat over de algemene en financiële zaken bij het bedrijf. Zij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool in Haarlem en de opleiding Vakbekwaamheid Timmerfabrikant gevolgd. Ze is bestuurslid van Jong Management en zit in het Hoofdbestuur van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie. Haar activiteiten voor het bedrijf combineert zij met een druk gezinsleven. Voor haar kan het één niet zonder het ander.

 

Dennis Abrey

Dennis is productieleider binnen Van Leeuwen kozijnen. Hij is na zijn MAVO (2000) bij ons begonnen als “vakantiekracht”, maar is uiteindelijk niet meer weggegaan. Hij is getrouwd met Linda en heeft twee zoontjes, Finn en Mats. In zijn vrije tijd gaat hij graag vissen, darten en hij assisteert bij de voetbal van zijn zoontje.

 

Leendert Mol

Leendert werkt sinds 1995 bij Van Leeuwen kozijnen. Hij is verantwoordelijk voor de machinale afdeling bij het bedrijf. Leendert is getrouwd met Linda en zij wonen samen met hun twee zoontjes Kevin en Niels in Katwijk. Hij is gek op barbecueën, muziek, gamen en vissen met zijn kinderen. Op zaterdag is hij in weer en wind te vinden bij zijn voetbalclub Quick Boys. In de ochtend langs de lijn bij z’n zoontje en in de middag als supporter van het eerste.

 

Remco de Vos

Remco werkt sinds 1992 bij ons en zorgt dat de kozijnen op de juiste plaats bij de klant bezorgd worden. Naast het transport springt hij in de productie bij waar nodig. Hij houdt van fietsen, klussen in en om het huis en kijkt graag naar rugby en voetbal.

 

Een stukje geschiedenis

In 1960 begon J.W. van Leeuwen een aannemersbedrijf in het centrum van Noordwijkerhout. In de loop van de tijd richtte het bedrijf zich steeds meer op het produceren van houten kozijnen. Dit werd de hoofdactiviteit van het bedrijf. Het bedrijf werd te groot voor het centrum van Noordwijkerhout, waardoor het moest verhuizen naar de rand van het dorp, aan de Leidsevaart. In 1984 namen de twee zoons het bedrijf over. Zij bouwden het bedrijf verder op. Sinds 2002 is Thom van Leeuwen alleen eigenaar/directeur van het bedrijf. Hij heeft het nog verder uitgebouwd tot wat het nu is en de ontwikkelingen gaan nog steeds door. Sinds 2010 voert de dochter van Thom, Eline van Leeuwen de directie.


Houten kozijnen, ramen en deuren

Zoekt u een specialist op het gebied van houten kozijnen, ramen en deuren? 

Neem dan contact met ons op of bel 0252 372570.


› Vraag een vrijblijvende offerte aan